donderdag 29 augustus 2013

1 2 3 start!

Dat het alweer leutig was, de start van ons nieuw werkjaar! Goed ingezet met een hapje, een drankje en verrassingsactiviteit zonder stikmachine!
Eerst namen we de tijd om onze nieuwe leden te verwelkomen en een beetje uitleg te geven over de werking van de tiretten.


Een beetje later fietsten de oude (klinkt oneerbiedig maar is absoluut niet zo bedoeld, eerder in de zin van gevestigde waarde) tiretten toe. Ja hoor, je leest het wel degelijk goed: met de fiets! Onze oproep om een keer al fietsend te gaan tetteren had grote navolging. Een tiret vond dit zelfs zo super dat haar entree niet ongemerkt kon blijven. We aperitiefden en gaven uitleg over ons nieuw opgesteld tiretlement en de nieuwe lidkaart, alles schoon gebundeld.Goodie bags waren er voor alle leden: met verrassingen van onze sponsor en wat gerief voor de verrassingsworkshop: zelf je stempel maken! De tiretten zoals steeds vlijtig aan het werk.


De resultaten en fotografe om de stempels op zijn mooist in beeld te brengen.Een heerlijk gezellige avond: de trend voor volgende woensdagen is gezet!