donderdag 12 januari 2017

Vierde editie Secret Santa


Traditiegetrouw zetten we het nieuwe jaar in met Secret Santa. Een avond waarop we de machines thuis laten en genieten van het samenzijn en bijkletsen met een hapje en een drankje. Een avond die we kunnen bestempelen als "de meest stresserende voorbereidingen naar een woensdagavond".


Alle ingrediƫnten voor het Secret Santa menu waren aanwezig: lichtjes, sfeer, gezelligheid, gezonde spanning, hapje, drankje, cadeautjes.
Meer dan een maand geleden kregen we digitaal een naam doorgestuurd. Een tirettennaam waarvoor we iets zouden maken in het geheim.

Mooi in een cirkel rond onze alternatieve kerstboom, keek iedere tiret verwachtingsvol uit tot ze haar zelfgemaakt cadeautje eindelijk kon afgeven.  Zou mijn Secret Santa mijn creatie leuk vinden? Een gezonde stress waaide door de zaal. Tot het bevrijdende moment er dan eindelijk was dat je de eigengemaakte creatie mocht afgeven...
en dan... veel oh's,ah's, amai's, wow's, wauw's en 'dit schreeuwt om een Do It Together'.. We werden bedolven onder de creativiteit en inspiratie. Net nu velen onder ons dachten, een vierde editie dat kan nooit zo goed zijn als de vorige, dat niveau halen we nooit meer... net nu werden we weer van ons sokken geblazen! Aangezien beelden meer zeggen dan woorden, laten we jullie graag mee genieten van al het moois dat gisteren de revue passeerde.