zondag 8 maart 2015

Tiretten op weekend 2015: zaterdag


Met kleine oogjes zaten we aan de ontbijttafel. Kleine oogjes maar blinkend van spanning. Op zaterdagochtend planden we onze tweede surprise activiteit in.
Tiret Isabel zorgde dit jaar voor de verrassingsworkshop: pompoms maken uit zijdepapier! Een workshop die direct sfeer bracht, letterlijk en figuurlijk, en onze zaal knap versierde.

Foto's: Ingrid O.

En daarna werkte iedereen apart aan een naaiproject, of te samen. Veel werd er gecreëerd, dikwijls hebben we gezegd 'amai, wat een niveau dit jaar'. En terecht!
We werkten door tot een eindje in de avond, tot 3 figuurtjes ons deden stoppen en zeiden dat het tijd was voor enig vertier!


De derde tirettenquiz kon van start gaan! De strijd om de wisselbeker was begonnen!


Het was een zeer hilarische editie met allerlei, ons op het lijf geschreven, doe-opdrachten, kennis van allerlei tiretten zaken en vooral de strijd om veel geld voor het goede doel!
Iedereen kwam uit de strijd als winnaar, maar enkel één ploeg kon trots poseren met de wisselbeker, zij verdienden het meeste geld voor hun goed doel en de eer om volgend jaar de zaterdagavondactiviteit te organiseren!