donderdag 5 januari 2017

Mini-tiretjes dag


We bestaan al 7 jaar beggot!
7 jaar van gezellige drukte op woensdagavond
7 jaar van creatieve ideeën
7 jaar waarin menig traditie tot leven werd geroepen
Tradities die volgehouden worden: stoeferkesdag, tirettenweekend, secret santa, vele DIT-jes,...
7 jaar al tiretjesgewijs, tijd om een nieuwe traditie tot leven te roepen!'Tiretten' is een begrip geworden. Menig tirettenkind zegt op woensdagavond bij onverwacht bezoek 'neen, mijn mama is niet thuis, ze is gaan tiretten' of vraagt 'is dat ook een tiret?' wanneer je op straat een babbeltje slaat.


Aangezien we menig stiktalent bij dochters en zonen spotten, we steevast moeten weigeren wanneer ze vragen om op woensdagavond toch eens mee te mogen tiretten, roepen we bij deze een nieuwe traditie tot de onze: de mini-tiretjes dag.

Een ganse namiddag met mama (helaas nog geen papa) achter het stikmachine, werken aan een project, tussendoor nieuwe tirettenvriendjes makenen pauzeren met versnaperingen. Hoe leuk is dat, en geheel toevallig op de dag van de onnozele kinderen. Echt iets passend in het kraam van de tetterende tiretten. Op het einde van de mini-tiretjesdag resultaten (o.a. sweaters, wolkenkussens, knuffels, kleedjes,...) om trots op te zijn gemaakt door de mini-tiretjes zelf (onder waakzaam oog van mama).
Wij zijn zeker: de opvolging is verzekerd! De eerste editie van de mini-tiretjes dag was meer dan geslaagd!