zaterdag 25 maart 2017

Tiretten op weekend -zondag-


Zondag al vroeg aan de slag om je project af te krijgen.


Een bedrijvigheid die leidde tot een ganse stoeftafel vol eigen maaksels.


Een topeditie die afgesloten werd met de obligatoire serieuse groepsfoto.


Dat serieus zijn hielden we maar exact 30 seconden vol.



vrijdag 24 maart 2017

Tiretten op weekend -zaterdag-


Een zaterdagochtend op weekend start gewoonlijk met een kleine verrassingsactiviteit. Aangezien we onze jubileumeditie feestelijk wilden vieren, kozen we ervoor om ons eigen coctailglas te personaliseren. Een poscastift en een goed werkende oven, meer heb je hiervoor niet nodig.








Na deze ochtendlijke workshop gingen de meeste tiretten vlijtig aan de slag achter hun naaimachine.



Enkelen onder ons trokken hun loopschoenen aan en verkenden al lopend de mooie bosrijke omgeving om daarna hun voeten op het machinepedaal te zetten.





Die bossen werden 's avonds bewandeld met fakkels. Na de tocht meldde een vriendelijke boswachter ons dat we dit niet mochten doen. Helaas dus niet voor herhaling vatbaar.


We ploften dan maar in de zetels, maakten onze eigen coctails en moctails, genoten van hilarische verhalen en het geheimzinnig gedoe. Er werd al een ganse tijd 'het grote weekend tiretten verwenspel' gespeeld. Iedereen had op voorhand per mail een naam gekregen, een naam van een tiret die je op een geheime en ludieke manier diende te verwennen. Via een puntensyteem werden regelmatige tussenstanden gemeld. Wie op het einde van dit spel juist kon raden wie de geheime tiret was, werd winnaar en kreeg een prijs! Verrassingen, verwennerijen, geheime postcadeautjes, brieven, ... alles werd in de strijd gegooid. Zelfs mollenstreken.



donderdag 23 maart 2017

Tiretten op weekend -vrijdag-


15 tiretten vertrokken op weekend! Het voelde een beetje zoals thuis komen, voor het 5de jaar op rij in Westmalle. We noemen het immers al ons huis.


Een 5 jarig jubileum betekent een houten jubileum. Onze stikloze vrijdagavond kaderde dan ook rond dit materiaal. We schuurden en kleefden wat blokjes hout aan elkaar en deden wat aan handlettering. Pure ontspanning en compleet zen werden we ervan, onze eigenste yoga therapie. 




We toverden prachtige letterboxen en quotes tevoorschijn.


Quotes op een tirettenlijf geschreven...


Foto's: Dankjewel Ingrid O!




donderdag 16 maart 2017

Tirettenfeest!

Ttirettenweekend 2017 werd een jubileumeditie! We gingen immers voor het 5de jaar op rij op weekend en dat terwijl we al 7 jaar bestaan! Het vertrouwde Westmalle werd onveilig gemaakt door 15 tiretten in feeststemming. 
Van alle 15 deelnemende tiretten een hartelijk dankjewel aan onze gulle externe meevierders voor de leuke attenties! 

 Dankjewel aan Veritas Dendermonde

 Dankjewel aan Fred & Ginger Dendermonde

 Dankjewel aan Room 17 - Hamme

Dankjewel aan De Gouden Flamingo



5 jaar betekent een houten jubileum! Met dit materiaal hebben we het weekend feestelijk ingezet. Hou alvast het tirettenblog in de gaten, een verslag zal weldra volgen.