dinsdag 30 augustus 2016

Startdag werkjaar '16-'17


Dat we er weer ongelooflijk veel goesting in hebben het komende werkjaar.
33 madammen met een naaimachine en vooral véél joie-de-vivre!
Een gans gedoe om iedereen serieus op de foto te krijgen.





Veel geduld van onze eigen huisfotografen Liesbet en Ingrid!  Groepsfoto's en indiviuele voor alle wilde plannen van de regeltiretjes.  Een klein moment waarin de regeltiretjes hun plannen en de tirettenagenda openbaar maakten en de drankjes werden aangevuld om te toasten op het nieuwe creatiejaar!



Natuurlijk kunnen wij een woensdag niet laten passeren zonder een creatief moment. Iedereen knutstelde met rietjes een cactushuisje in elkaar.




Anderen hadden het anders begrepen.




donderdag 18 augustus 2016

Hartje voor Greg

Dendermonde organiseert een feestelijke ontvangst van gouden medaille winnaar Greg Van Avermaet. Gouden Greg passeert hierbij ook Grembergen de thuishaven van de tiretjes, momenteel tijdelijk omgedoopt tot Gregbergen. 



 We kochten een lap gouden stof en knipten vlagjes. Een tiretjesteam stikte lange meters vlaggenlijn.





Een gouden vlaggenlijn die zal wapperen tijdens zijn rit voorbij ons zaaltje onder luidkeels gejuich en staande ovatie van aanwezige tiretjes!




dinsdag 16 augustus 2016

Hartje voor de cliniclowns


We zagen een leuk filmpje passeren, een oproep waaraan we niet konden weerstaan. 


Cliniclown Bruno zocht enthousiaste vrijwilligers in het bezit van oude lakens. Het doel: een kinderfeest opsmukken met 300 witte vlagjes.


Dus stikten we 2 avonden witte vlagjes, wel 50 meter. Het pakketje werd door een tiret netjes geleverd in naam van alle tiretjes met een hart voor de cliniclowns!